Miljövänlig Vattenkraft

Copyright © All Rights Reserved

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur du byter till när-producerad, miljövänlig el till inköpspris? Fyll i ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig.

 
 

Miljövänlig vattenkraft

 

Vi jobbar bara med att sälja och producera vattenkraft. Vattenkraft är det mest miljövänliga sättet att produ-cera el som finns. Sverige är gynnat av sin natur att ha dessa tillgångar. All el vi säljer är garanterat vattenkraft.

 

Det finns dock en del nackdelar även med vattenkraft. Det gäller främst att stationerna är ett hinder för att fisk skall kunna vandra fritt såsom den gjorde innankraftstationerna fanns.

 

Därför ligger det i vårt intresse att investera hela överskottet till olika projekt för att stödja en positiv utveckling av Nyköpingsån. Nyköping Vattenkraft är ett "non-profit" bolag och kommer med andra ord inte ta ut någon vinst. Istället investerar överskottet i projekt såsom en laxtrappa vid kraftstationen Fors, som hjälper fisk ta sig upp och förbi. Vi önskar givetvis göra många fler miljöinsatser i framtiden. Vi behöver ditt stöd för att kunna förverkliga det!